De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van de Industriële Groep van HONGFENG

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenDe Gebouwen van de vliegtuigenhangaar

De Structuren van de douanestof en de Terminals en de Vliegtuigenhangaargebouwen van de Staal Lichte Luchthaven

De Structuren van de douanestof en de Terminals en de Vliegtuigenhangaargebouwen van de Staal Lichte Luchthaven

China De Structuren van de douanestof en de Terminals en de Vliegtuigenhangaargebouwen van de Staal Lichte Luchthaven leverancier

Grote Afbeelding :  De Structuren van de douanestof en de Terminals en de Vliegtuigenhangaargebouwen van de Staal Lichte Luchthaven

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: HONFENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD1150~USD1750 per ton
Verpakking Details: Zeewaardig verpakkingen in container of bulk vaartuig
Levertijd: Op basis van de behoeften van klant
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving

De Structuren van de douanestof en de Terminals en de Vliegtuigenhangaargebouwen van de Staal Lichte Luchthaven

 

 

HONGFENG-aanbiedingsontwerp en bouw allerhande van vliegtuigenhangaar in China en wereldwijd met inbegrip van:

 

Brede spanwijdtehangaar

Cantileveredhangaar

Militaire specificatiehangaars

Lichte vliegtuigenhangaars

Vliegtuighangaar (alle types)

 

 

HONGFENG ontwerp en concept de Hangaars van Staalvliegtuigen en de Luchthaventerminals van elke mogelijke omvang van brede spanwijdtehangaars om Boeing en Luchtbusenz. grote vliegtuigen aan maat lichte vliegtuigenhangaars aan te passen, evenals cantilevered hangaars die onbeperkte duidelijke spanwijdten toelaten. Wij doen het volledige structurele ontwerp en de bouw van elke vliegtuigenhangaar en gebruiken slechts het hoogste staal van kwaliteitschina, dat in hete onderdompelings gegalvaniseerd proces kan indien nodig worden geleverd. Met onze specialistische kennis kunnen wij vliegtuigenhangaars ontwerpen om hoge windsnelheden, seismische ladingen of noordpoolsneeuwladingen indien nodig te weerstaan. Wij bieden als deel van onze dienst ook de capaciteit aan om onze structuren te ontwerpen om grootst van luchtkranen en bruggen, de capaciteit aan te passen om verglazing en bekledingssystemen te detailleren en te installeren volledig met geïntegreerde personeel en voertuigtoegangsdeuren samen met veel andere toebehoren. Vele vliegtuighangaars hebben ingebouwde workshops, bureaus en het permanente dokken. Allen worden geleverd en overeenkomstig de individuele eisen van de cliënt geïnstalleerd.

 

 

Onze membraan-beklede hangaars bieden verscheidene voordelen over traditionele hangaars aan:

--De doorzichtige Daken verstrekken natuurlijk licht in het gebouw - creërend een betere werkomgeving en controlerend operationele kosten.

--De stoffenstructuren bieden grotere flexibiliteit in de bouw van vorm aan - het gemak van uitbreiding en de creativiteit in ontwerp verbonden aan gebouwde stoffengebouwen zijn perfect voor de hangaars van Luchthavenvliegtuigen die zowel architecturaal tevredenstellend als operationeel efficiënt moeten zijn.

--De duidelijke Spanwijdtegebouwen bieden de maximum bruikbare vloerruimte aan.

--De efficiënte en snelle bouw maakt vliegtuigenhangaars meer betaalbaar. Pre-bouwt en het prefabriceren van de structuur van plaats minimaliseren het negatieve gevolg verbonden aan om het even welk op het project van de plaatsbouw. De begintijden voor mechanisme worden ook sneller vergemakkelijkt.

--Onze vliegtuigenhangaars kunnen worden opnieuw verkocht, worden opnieuw gevestigd en worden opnieuw gebruikt. Zij zijn geprefabriceerde fabriek en gebruikend basishulpmiddelen en aangewezen opheffend toestel gemakkelijk opgericht.

 

Wij ontwerpen ook hand of elektromechanische hangaardeuren.

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)