De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van de Industriële Groep van HONGFENG

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenStructurele Techniekontwerpen

Het Ontwerp van de structureel Staaltechniek, Staalstructuur die Contractant met Stadions detailleren, Luchthaven

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het Ontwerp van de structureel Staaltechniek, Staalstructuur die Contractant met Stadions detailleren, Luchthaven

China Het Ontwerp van de structureel Staaltechniek, Staalstructuur die Contractant met Stadions detailleren, Luchthaven leverancier

Grote Afbeelding :  Het Ontwerp van de structureel Staaltechniek, Staalstructuur die Contractant met Stadions detailleren, Luchthaven

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: HONFENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD5~USD50 per ton
Verpakking Details: Zeewaardig verpakkingen in container of bulk vaartuig
Levertijd: Op basis van de behoeften van klant
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving

Het Ontwerp van de structureel Staaltechniek, Staalstructuur die Contractant met Stadions detailleren, Luchthaven

 

 

Wij hebben een rijkdom aan ervaring in onze ontwerpafdeling, die onze uitgebreide bibliotheek van industrie-leidende ontwerp en analysesoftware en deskundigheid gebruiken om ervoor te zorgen dat u met de meest economische structurele beschikbare staalwerkoplossing wordt voorgesteld.

 

HONGFENG is een ervaren en deskundig staal detaillerend de dienstenfirma die snijkant structureel staal detaillerend oplossingen voor woon, commerciële en industriesectoren verstrekt. Wij handelen als uitbreiding aan het binnenshuis staal detailer team voor onze cliënten wereldwijd en steunen hen die in het virtuele staal tekeningen detailleren. Onze deskundige en ervaren staaldetailers, rapporteurs, ontwerpers en ingenieurs zijn bedreven in het voorzien van efficiënt en rendabel de diensten detailleren en goed berijmd staal die van internationale normen en verordeningen om uw staal te verwezenlijken detaillerend behoeften in snellere keerpunttijd. Ons doel is langdurige zakelijke relaties met onze cliënten die wereldwijd te handhaven die op uitzonderlijk staal worden gebaseerd de diensten detailleren aangezien wij altijd ernaar streven om hun verwachtingen te ontmoeten en te overschrijden.

 

Staal het detailleren is de specificatie en het trekken van de verbindingen tussen staalkolommen en staalstralen in om het even welke staalstructuur. Deze verbindingen of verbinding zijn volledig de oorzaak van de stabiliteit van de gehele bouwstructuur. Het staal die India detailleren kan u effectief helpen uw middelen gebruiken, verminderde kosten en bereikt de winstdoelstellingen van uw bedrijf. Wij hebben input in de vorm van schetsen, beelden, foto's, enz. nodig om volledig-editable en multi-layered staal te leveren detaillerend tekeningen in formaat van uw keus.

 

 

Seel die projecten detailleren omvat:

bureaugebouwen met meerdere verdiepingen

scholen en universiteiten

stadions

Luchthavens

Stations

De ziekenhuizen en Kerken

Industriële workshops, pakhuizen, opslag

Grote materiaalkaders enz.

 

 

Gedetailleerde normen en codes:

AISC (ASD & LRFD)

NISD (Nationaal Instituut die van Staal detailleren)

BS (Britse Normen)

UBC

CISC (Canadees Instituut van Staalbouw)

SJI (het Instituut van de Staaldwarsbalk)

SDI (het Instituut van het Staaldek)

AWS (de Amerikaanse Lassenmaatschappij)

ZOALS (Australische Normen)

ASTM (de Amerikaanse Maatschappij van het Testen van Materialen)

ACI (Amerikaans Concreet Instituut)

CRSI (Concreet Versterkend Staalinstituut)

 

 

Wij begaan om de verwachtingen van onze klanten te ontmoeten en constant te overschrijden door staal detaillerend de diensten georiënteerde principes en technisch, ecologisch correcte, praktische en innovatieve oplossingen te bereiken door hoogte te gebruiken - kwaliteitsproducten en personeel. Door onze ononderbroken onderzoek & ontwikkeling, kunnen wij het ontwerpalternatieven van het snijkant structurele staal voor om het even welke structurele projecten in conceptiestadium verstrekken om aan de cliënt aangaande tijd, kwaliteit en financiën ten goede te komen. Wij verheugd zijn om al uw staal op te lossen detaillerend behoeften aan betaalbare tarieven.

 

Wij kunnen een huidige versie van ons 3D model aan onze cliënten voor informatie en commentaren met de elektronische post versturen. Wij voelen de modelkijker wat eenvoudig door Internet Explorer werkt en absoluut geen andere software vereist of de opleiding onschatbaar is geweest; vooral door de stadia van de ontwerpontwikkeling van projecten. Zoals zij een „zeggen beeld is duizend woorden waard.“

 

Zoals met al onze werknemers bij HONGFENG, zijn onze ingenieurs van het tekeningsbureau pro-actief en nauwgezet. Wanneer de informatie wordt vereist om uw project te vorderen, dan zullen wij handelen. Als u niet met HONGFENG voordien hebt gewerkt, zult u het behandelen van ons tekeningsbureau een verfrissende verandering van de norm vinden.

 

Onze structurele techniek van HONGFENG en het detailleren van project worden wijd in binnen- en buitenland gebruikt op divers gebied allebei. Door overvloedig van projectervaringen en concurrerende prijs, winnen wij reputatie en vertrouwen onophoudelijk van projecteigenaars.  

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)