De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van de Industriële Groep van HONGFENG

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenDe Gebouwen van de metaalbundel

Het douanestaal vervaardigt de Tribunes van de Bundelgebouwen van het Pijpmetaal en Sportenstadions

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het douanestaal vervaardigt de Tribunes van de Bundelgebouwen van het Pijpmetaal en Sportenstadions

China Het douanestaal vervaardigt de Tribunes van de Bundelgebouwen van het Pijpmetaal en Sportenstadions leverancier

Grote Afbeelding :  Het douanestaal vervaardigt de Tribunes van de Bundelgebouwen van het Pijpmetaal en Sportenstadions

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: HONFENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD1150~USD1750 per ton
Verpakking Details: Zeewaardig verpakkingen in container of bulk vaartuig
Levertijd: Op basis van de behoeften van klant
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving

Het douanestaal vervaardigt de Tribunes van de Bundelgebouwen van het Pijpmetaal en Sportenstadions

 

 

HONGFENG kan ontwerpen, detaillerend tribunes, stadions, bleachers, arena's, auditoria, theaters en sportentribunes over de hele wereld vervaardigen. Onze projecten van de tribunebouw strekken zich van kleine voetbaltribunes uit voor lokale teams - zoals twee honderden de tribune van de seatervoetbal aan grote de bouwprojecten van het sportenstadion. Wij ontwerpen ook tribunes en stadions voor andere sporten, met inbegrip van rugby, veenmol, atletiek en het rennen.

 

HONGFENG is ook gekwalificeerd om staal te construeren - ontworpen auditoria en arena's, die een combinatie van onze brede spanwijdte de bouwontwerp en tribunes zijn. Onze auditoria kunnen als theaters, bioskopen, kerken, conferentiezalen, lezingstheaters en concertzalen worden gebruikt. Zij kunnen met of zonder het morsen van terrassen of plaatsing, stadia, dozen enz. worden gebouwd. Wij kunnen hetzelfde voor bescheidener gebouwen, zoals zwembaden, dressuurarena's en binnenvoetbal of veenmolgronden doen. HONGFENG kan een glijdend dak in uw arena of stadionontwerp opnemen - enkel weet het. Er is geen behoefte aan stadionsbouw onrealistisch duur te zijn.

 

De de de de de de de staaltribunes, Stadions en Auditoria, bleachers, arena's, auditoria, theaters en sporten bevinden zich enz.

 

Onze tribunes zijn snel en gemakkelijk te vervaardigen en te bouwen maar bovenal, zij gemakkelijk en goedkoop zijn handhaven om te bezitten. Alle veiligheidsvoorschriften worden overwogen en ingebouwd. HONGFENG vervaardig de de de stadiondoorgangen, ingangen en uitgangen (vomitories) en de tunnels, prefabriceren binnen concreet of decoratief staal. Wij zullen de opgeschorte vloeren voor bureaus of functieruimten van geprefabriceerde concrete of in situ gegoten samengestelde vloeren, met inbegrip van de trappen ontwerpen en voorzien. Wij kunnen de Directeurendozen en TV-dozen in de tribunes ook ontwerpen of opgeschort van de daken.

 

HONGFENG is bij hun beste in het veroorzaken van de ongecompliceerde, ruwe tribunebouw die meeste clubs en de toeschouwers willen, hoewel dit geen duidelijke bouw betekent. HONGFENG kan aan de wensen van cliënten antwoorden om de vereiste stijlen te bereiken.

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)