De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van de Industriële Groep van HONGFENG

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenDe Uitrustingen van staalgebouwen

Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding

China Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding leverancier

Grote Afbeelding :  Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FAMOUS
Certificering: ISO CE
Modelnummer: LDX

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: USD3000~9000 per set
Verpakking Details: container zeewaardige verpakking
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: rood Type: Enige Balk
Gebruik: Workshop materiële behandeling

Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding

 

 
De elektrische Lucht de Monorail soms geroepen elektrische loopkraan van de Brugkraan (EOT), is een type van kraan met een beweegbare brug die op opgeheven stralen opschortte overheadkosten loopt. Dit laat een lading toe om in drie assen aan en van om het even welk punt in de werkende ruimte van de kraan worden bewogen. Naast de brug, omvat een systeem van de brugkraan een karretje en een hijstoestel dat zich over de lengte van de brug kunnen bewegen, en opgeheven die stralen, als de baan worden bekend, waarover de brug zich vooruit en achteruit beweegt. Het karretje beweegt zich van kant aan kant over de brug, loodrecht aan de richting van motie van de brug, die met het het hijstoestel dragen, dat kan van de vloer worden opgeheven en worden verminderd om de lading bij variërende hoogten te plaatsen. Het ontwerp van de brugkraan staat veelvoudige configuraties toe om deze beweging te verwezenlijken. Het twee belangrijke categoriseren hoogste-stelt tegenover onder-stelt brugkranen en enig-balk tegenover de kranen van de dubbel-balkbrug in werking. Dit staat vier algemene configuraties toe: enig-balk hoogste-in werking stelt, dubbel-balk hoogste-in werking stelt, enig-balk onder-in werking stelt, en kranen van de dubbel-balk de onder-in werking stelt brug.
De kosten voor 5t10m de enige kraan van balkeuropa en 20t25m enz. strekken zich van USD7500~ 18500 per reeks uit.  Ons hoofddoel moet meer contractanten voor ons de bouw en het bouwmateriaalproject van de staalstructuur ontwikkelen, zodat voor kraan het shoping, kunnen wij zo laag handhaven zoals nul winst.  ondertussen, zal onze groep onophoudelijk technische ondersteuningen voor de volledige oplossingsdienst aanbieden. 
 
 Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding
 
De Europese typekranen hebben dergelijke ontwerpconcepten zoals kleine afmeting, licht dood gewicht. Vergeleken met traditionele kranen, is de beperkende afstand minimum van haak aan muur, en de vrije hoogte is het laagst, die kranen maken meer dicht bij de voorzijde werken, en het opheffen hoogte meer hoger die efficiënte het werk ruimte van werkplaats verhoogt. 
 
De nieuwe workshops kunnen ontworpen kleiner zijn en meer functies hebben omdat het dode gewicht licht is, en de wieldruk is klein. De kleinere groottewerkplaats betekent besparend een reusachtige hoeveelheid geld van aanvankelijke vrije bouwinvestering, verwarmen het op lange termijn, airconditioning en ander onderhoud.
 
Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding
 
Na modellen zijn basisinleiding: 
Enige Balkkranen
Onze enige balkkranen worden ontworpen om een brede waaier van moderne industriële eisen te behandelen, die uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verstrekken zonder compromis op prestaties. Ideaal voor kraanoplossingen onder 10 ton.
 
Dubbele Balkkranen
De dubbele balkkranen zijn ideaal voor zwaardere het opheffen oplossingen. Samen met de op zwaar werk berekende waaier van de hijstoestellen van Straatns, heeft ons standaardgamma van kranen een capaciteit is tot 200 ton. De dubbele balkkranen geven ook betere hoogte van lift in een bepaalde vrije hoogte aangezien de haak omhoog tussen de stralen reist.
 
Kolos en semi-Koloskranen
Beschikbaar in zowel enig als dubbel balkformaat, goliath en semi-kolos zijn de kranen ideaal voor zowel binnen als openluchttoepassingen waar de bestaande de bouw structuren niet geschikt zijn om luchtkranen te nemen.
 
Kraanbalkkranen
De zwenkende kraanbalkkranen verstrekken het specifieke en economische opheffen en een arbeidsbesparende oplossing, die voor het plaatsen over werktuigmachines of werkplekken ideaal is.
 
Het elektrische van de de Monorailworkshop van de Luchtbrugkraan Opheffen van het Staalbulding
 
Wat van basisparameters zijn als: 

GLB (t)

5

10

 

Spanwijdte (m)

10.5-31.5

10.5-31.5

 

Maximum het opheffen Hoogte (m)

16

16

 
Snelheid (m/min)

Het hijsen

11.4 (A5)

7.6

15.4 (A6)

13.3

Het oversteken

38.3

43.8

Het reizen

90.7 (A5)

91.9 (A5)

90.7

91.9

84.7

115.6 (A6)

116.8 (A6)

115.6

116.8

112.5

Motor (type/kw)

Het hijsen
 

YZR160L-6Z/13 () 1A5

YZR250M1-6/37

YZR180L-6/15

 

Het oversteken

YZR112M-6/1.8

YZR132M1-6/2.2

Het reizen

YZR132M2-6/2x4

YZR160M1-6/2X6.3

YZR132M2-6/2X4

YZR160M1-6/2X6.3

YZR160M1-6/2x5.5

YZR160M2-6/2x7.5

YZR160M1-6/2x5.5

YZR160M2-6/2x7

 
Ongeveer onze Groep:
HONGFENG de industriële Groep is een uitvoerig die groepsbedrijf door de vervaardiging en de installatie van de staalstructuur wordt overheerst. De groep bezit namelijk verscheidene Bouw de Installatieco. van dochterondernemingenfuyang honfeng, Ltd, de Bouwmaterialenco. van Fuyang honfeng, Ltd, Elektro-optisch de Technologieco. van Zhejiang Weifang, Ltd, Testend de Technologieco. van Zhejiang Hongjian, Ltd, Fuyang-de Logistiekco. van Stadsjinming, Ltd, Bouw de Arbeidsco. van Fuyang hongfeng, Ltd, en Fuyang Fuyang honfeng de Non-ferro de Industriegroep van van van Metaalco., Ltd, enz. Hongfeng een extra rangonderneming van het staalstructuur van China productie is, heeft Rang I professionele aanbestedingskwalificaties in termen van staalstructuur, Rangb speciaal ontwerp van staalstructuur, RangⅡ kwalificaties in termen van algemene aanbesteding van woningbouw en Rang Ⅲ professionele aanbestedingskwalificaties in termen van grondslag, het stichtingswerk en geestelijke venster en deurtechniek. Het bedrijf behandelt een gebied van 360.000 sq.m met geregistreerd kapitaal van 100 miljoen Yuans en de totale activa van 970 miljoen Yuans. Het bezit geavanceerd professioneel productiemateriaal voor de al automatiseringsproductielijn van h-type die, de structuur van de pijpbundel, caissonbalkproductielijnen, CNC het hydraulische staal van de ponsen latere scherpe C, z-type staalproductielijnen, verticale naad de raad van het 360 graad whipstitch dak van verborgen knooptype, de productielijnen van de weerraad en het paneelproductielijnen van de metaalsandwich, enz. thuis het meest geavanceerd is.
 
Momenteel heeft de groep meer dan 1.200 werknemers van wie 206 is techniektechnici van al niveau en alle soorten en meer dan 60 Rang I van de staat, de architecten van de Rang de Ⅱ geregistreerde structuur ingenieurs, de bouwers en zijn. In successie, heeft het bedrijf de certificatie van het kwaliteitsbewakingssysteem (ISO-9001:2008), van het milieuveiligheidsbeheerssysteem (ISO-14001:2004), van bedrijfsgeneeskundigen en van het beheer systeem (OHSMS) overgegaan (GB/T28001-2001) en HSE beheerssysteem (SY/T6276-1997), metings testend systeem evenals de gestandaardiseerde goede van het praktijkcontrole en staal de metingscertificatie van CMA van het structuur testende centrum. De laatste jaren, heeft het bedrijf onder krachtige degenen in dezelfde industrieën thuis en de gebruikersdekking meer dan tweeëntwintig provincies gerangschikt, steden thuis en vele landen toe te schrijven aan verfijnde talenten, uitstekende beheer en kwaliteit. Momenteel, heeft het bedrijf op de multi-ontwikkelingsweg van de producten met inbegrip van caissonbalk, de structuur van de pijpbundel, netto rek, zwaar staal, licht staal, high-rise gebouwen, de materialen van de staalstructuur, non-ferro metaal en elektro-optische technologieproducten gelopen en de opstellings marketing en dienst netwerk over Xi'an, Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Wuhan, Xiangfan, Liuzhou, Wuhu, Suzhou, Zhengzhou en Yunnan, enz., evenals uitvoerende zaken met Duitsland, Frankrijk, Bolivië, Chili, Thailend, Nigeria, Iran, Angola enz. gehad.
 
 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)